bakzolder Slider1920x540B.jpg
U bevindt zich hier:HomeNieuws

Laatste nieuws

Vind hieronder onze laatste nieuwsberichten.

 • Recept: Tompouce

   

  Een lekkernij die eigenlijk altijd kan: de tompouce.

  De welbekende tompouce heeft een roze glazuur, maar in april wordt dit vaak vervangen door oranje en ontstaat de echt Oranjetompouce. Met de mix voor tompouceroom van Bakzolder maak je ze extra lekker. We delen graag ons recept met je. 

  Lees meer >>
 • Recept: Cookie cake

  Een taart voor iedere gelegenheid waarbij gevarieerd kan worden met smaak en decoratie. De taart is eenvoudig te maken en alle benodigdheden vind je natuurlijk bij ons!

  Lees meer >>
 • Recept: Winterbol (brioche)

  Een heerlijke aanvulling op je Kerstontbijt... De Winterbol.

  Met deze brioche maak je het ontbijt helemaal af. Dit recept wordt gemaakt via een handmatige bereiding en vind je hieronder.

  Lees meer >>
 • Recept: mini pizza muffins

  Een leuk recept voor een lekkere snack: mini pizza muffins. 

  Lees meer >>
 • Verkooppunt worden?

  Bij de Bakzolder zijn we, samen met onze vele klanten, altijd op zoek naar verkooppunten. Heb jij een winkel en wil je Bakzolder verkooppunt worden, neem dan contact met ons op!

  Bij de Bakzolder vindt u een ruim assortiment aan cake, taart, koekjes, bavarois,en broodmixen. Maar ook voor bakvormen, bakbenodigdheden, (eet)bare decoraties en losse thee kunt u bij de Bakzolder terecht. De Bakzolder van Gardenbroek heeft inmiddels een flink aantal verkooppunten en is altijd opzoek naar nieuwe verkooppunten. Ook komt er veel vraag naar nieuwe verkooppunten in diverse plaatsen.
  Dus heb jij een winkel en wil je verkooppunt worden van Bakzolder BV? Stuur dan een e-mail naar info@bakzolder.nl.

1023