De Bakzolder van Gardenbroek

De “Bakzolder van Gardenbroek” is een winkel die  vanaf 2005 is uitgegroeid is tot een bedrijf welke  Nederland voorziet van ongekend  goede producten voor de thuisbakmark.
Leveringen gaan niet alleen naar de particulier maar Bakzolder is een volwaardige groothandel geworden die haar verkooppunten voorziet van een compleet assortiment bakmixen en taartbenodigdheden.

De Bakzolder was van origine gevestigd op de  bovenverdieping van een oude maalderij.
Die Maalderij was ingericht als dierenwinkel waar voorheen veevoeders werden geproduceerd.
De beide zaken groeiden en er ontstond een ruimtegebrek. Doordat de agrarische sector drastisch verminderde werd de dierenwinkel verplaatst naar een groter naastgelegen complex. Daar staat nu vanaf 2012 een complete winkel van maar liefst 1700m2! (www.gardenbroek.nl)  Compleet met een grote opslagloods die ook voor bakzolder gebruikt kon worden.

De oude Maalderij kwam “vrij” en Bakzolder kon naar hartenlust uitbreiden.
De verkooppunten groeiden, en Bakzolder kon door de enorme afzet beginnen met het maken van eigen recepten en mixen.  De bovenverdieping van de Maalderij is ingericht als workshopruimte en in de kelder is er een ruimte voor een scala aan broodmixen.

Bakzolder mixen zijn van de hoogste kwaliteit en door de jaren heen hebben we al veel dankbare thuisbakkers blij kunnen maken.

1916