KLANTENSERVICE_27660725.jpeg
U bevindt zich hier:HomeKlantenservice

Leveren

Bakzolder volgt de ontwikkelingen rond COVID-19 op de voet. We doen er alles aan om ons bedrijf maximaal draaiende te houden zodat wij u kunnen blijven leveren.

Natuurlijk staat de gezondheid van onze klanten en personeel hierbij voorop. Als onze medewerkers griep- of verkoudheidsverschijnselen hebben, dan zijn zij verplicht om thuis te blijven. Dit heeft verder geen gevolgen voor onze bereikbaarheid. U kunt ons altijd mailen of bellen tijdens openingstijden en de webshop www.bakzolder.nl is 24 uur per dag in de lucht.

Onze lagere bezetting zorgen helaas wel voor wat extra vertraging bij de verwerking van onze orders. We werken keihard om onze voorraad op peil te houden en uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Toch duurt dit momenteel langer dan u van ons gewend bent. Onze welgemeende excuses voor het ongemak en we hopen op uw begrip!

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij streven ernaar de gewenste producten dezelfde werkdag nog te verzenden. Bij eventuele onvoorziene omstandigheden echter binnen 7  werkdagen. Mocht een bepaald product niet geleverd kunnen worden binnen een termijn van 7 werkdagen, krijgt u zo spoedig mogelijk bericht hierover per e-mail. U kunt dan alsnog besluiten of u de bestelling voor die producten wel of niet wilt laten doorgaan.
Kiest u als betalingswijze "vooruitbetaling per bank", dan wordt uw bestelling maximaal 8 dagen gereserveerd. Na controle betaling versturen wij uw bestelling wat tot gevolg heeft dat uw bestelling later aan kan komen dan de voorgenoemde termijn.
Indien wij na 8 dagen nog geen betaling hebben ontvangen, kunnen de bestelde artikelen weer vrijgegeven worden.

Cadeauservice;
Onze cadeauservice is bedoeld als je een leuk pakketje / kadobon aan je vriendin, moeder, famillie of vul zelf maar in wilt geven. 
Bij het afrekenen kun je deze optie aanvinken. Helaas zijn er mensen die dit standaard aanvinken voor bestellingen. Zodra wij denken dat de bestelling niet geschikt is om als kado te geven, of er wordt herhaaldelijk standaard deze optie aangevinkt, bepalen wij of wij wel of niet als kado verzenden. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Retournering en aansprakelijkheid
U dient de bestelling bij aflevering direct te controleren. Indien het geleverde niet overeenkomt met het door u bestelde, dient u ons daarvan binnen 2 werkdagen op de hoogte te stellen. Indien is aangetoond dat het geleverde niet met het door u bestelde overeenkomt, zullen wij tegen retournering daarvan, de bestelling vervangen door de door u bestelde artikelen. De bezorgkosten van het door u aan ons terug te sturen verkeerde pakket zullen wij terugstorten.
Als u binnen 7 werkdagen, nadat uw bestelling bij u is bezorgd, bepaalde artikelen bij nader inzien toch niet wenst te hebben, kunt u deze aan ons retourneren. Dit geldt alleen voor non-food artikelen. Hiertoe kunt u ons in kennis stellen door middel van een bericht aan  info@bakzolder.nl. Wij zullen de betreffende artikelen terugnemen waarbij de verzendkosten van toezending en terugzending voor uw rekening zijn.
Artikelen die door het transport of door andere redenen die niet bij ons liggen, zijn beschadigd, worden niet door ons teruggenomen of vergoed. Wij zorgen voor adequate verpakking en doen onze uiterste best om beschadiging te voorkomen; garanties kunnen wij echter niet geven.
De Bakzolder is niet aansprakelijk voor schade welke door het gebruik van enig door De Bakzolder geleverd artikel geleden wordt, tenzij bewezen kan worden dat bedoelde schade aan opzet of grove nalatigheid van De Bakzolder te wijten is. Gevolgschade komt in geen geval voor vergoeding in aanmerking.
Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de afbeeldingen op de site.
Wanneer u vragen heeft kunt u ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice:  0031(0)525 681 404  (optie 1)


 

2390