U bevindt zich hier:HomeDisclaimer

Disclaimer


De op deze website getoonde informatie wordt door De Bakzolder met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De Bakzolder verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door De Bakzolder worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

De Bakzolder aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. De Bakzolder aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van De Bakzolder opgenomen informatie en prijsstellingen.

Hoewel De Bakzolder alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is De Bakzolder niet aansprakelijk voor informatie en berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Eventuele Verwijzingen naar sites die niet door De Bakzolder worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel De Bakzolder uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door De Bakzolder worden onderhouden wordt afgewezen.

 

368