65
65
Mix voor franse broodjes

Voor stokbrood en baguettes

Recept voor broodmachine: 500 gram mix, 5 gram droge gist, 10 gram zout, 330 ml. water. Recept voor stokbrood handmatig: Als hierboven, alleen 10 gram gist gebruiken. Kneed de ingrediënten in ca. 20 minuten tot een mooi deeg. Laat het deeg 45 minuten afgedekt rijzen. Kneed het deeg vervolgens goed door en vorm het brood, evt. in stokbroodvorm. Laat het nogmaals 30 minuten afgedekt rijzen. Bak het stokbrood ca. 25 minuten op 230 graden (heteluchtoven 215 graden). Hanteer voor baquettes een baktijd van ca. 15 a 20 minuten. Tip: Zet een kommetje water onderin de oven. De stoom maakt de korst van het brood lekker krokant.
€ 1,75 per 500 gram
PLAATS IN MANDJE
Beschikbaarheid: in vooraad
Populariteit:
3.0 | (4)
Waardeer dit product:
Deel dit product: facebooktwittermail

2319