U bevindt zich hier:HomeGrondstoffen & IngrediëntenBroodmixenBroodmixen All-In

Broodmixen All-In

  All-In Broodmixen zijn erg handig in gebruik. Je hoeft er alleen maar water aan toe te
  voegen en je maakt een prachtig brood! Dit kun je door de broodbakmachine laten
  doen, maar je kunt het ook handmatig bereiden en via de oven afbakken.
  We hebben hiervoor een algemene bereidingswijze op onze site staan onder
   "recepten" Brood. Wanneer je merkt dat je brood wat lager blijft dan normaal, dan
   kan het zijn dat de gist wat aan kracht verliest. Dit is het nadeel van All-in-mixen.
   Door toevoeging van 5-7 gram gist per 500 gram meel is dit weer opgelost.
   De THT - datum is vele malen korter dan een mix zonder gist.
   Wanneer je meel dus over de datum heen komt, wees dan gerust en voeg wat gist
   aan je meel toe. Let OP: Het kan dus voorkomen dat de THT nog goed is, maar
door weersinvloeden de kracht van het gist eerder weg is dan de THT aangeeft. Wanneer je regelmatig bakt zul je hier geen hinder van hebben.

Sorteer op:
Sorteer op:
407