Smelt de boter in een pan op laag vuur (niet bruin laten worden) en meng de mix voor kruimelbodem erdoor. Bekleed de taartvorm met bakpapier en verdeel de massa over de bodem. Druk het goed aan met bijvoorbeeld de achterkant van een lepel. Laat de bodem 30 minuten afkoelen in de koelkast.
Aardbeien toevoegen
Bekleed de springvorm aan de zijkant met een strook bakpapier (zo is de ring straks makkelijker te verwijderen). Halveer ongeveer 12 aardbeien en zet deze langs de rand in de bakvorm. Zorg dat ze goed tegen de rand zijn geplakt zodat er straks geen kwark tussen komt.
Vulling bereiden
Klopt de ongezoete slagroom op. Meng 100 gram kwark-yoghurt bavarois met 100ml lauw water en spatel dit door 250 gram kwark. Spatel vervolgens de helft van de opgeklopte slagroom erdoor. Giet het mengsel op de kruimelbodem.
Meng 100 gram aardbeienbavarois met 100 ml lauw water en spatel dit door 250 gram kwark. Spatel vervolgens de overige slagroom hierdoor en het giet bovenop het andere bavaroismengsel.
Laat de taart ca. 2 uur opstijven in de koelkast.
Taart decoreren
Decoreer de taart eventueel nog met wat verse aardbeien en slagroom.