gele-roompoeder-560x370.jpg
117441
117441
Gele kookroom

Ouderwets lekker!

Ouderwetse banketbakkersroom van patissierkwaliteit volgens de kookmethode. Heerlijk vol van smaak! Variatierecepten met gele kookroom: Recept Zwitserse room: 250 gram kant en klare (afgekoelde) gele kookroom, 250 gram opgeklopte slagroom. Bereidingswijze: Klop met de garde de kookroom een klein beetje op en spatel de slagroom hier doorheen. Recept voor boter crème: 250 gram kant en klare (afgekoelde) gele kookroom, 100 gram roomboter, 24 gram poedersuiker. Klopt de roomboter (op kamertemperatuur) en poedersuiker met de vlinder circa 3 minuten luchtig. Klop hierna met een garde de kookroom (kamertemperatuur) beetje op. Voeg de kookroom bij het botermengsel en klop de botercreme in ca. 8 minuten luchtig. U kunt naar wens eventueel nog smaak- en of kleurstof toevoegen. LET OP, als het mengsel te koud is dan zal deze gaan schiften. Door het te verwarmen (au bain-marie of met een fohn) haal je deze weer eenvoudig uit de schift.
€ 3,99 per 500 gram
PLAATS IN MANDJE
Beschikbaarheid: in vooraad
Bestand
Populariteit:
0.0 | (0)
Waardeer dit product:
Deel dit product: facebooktwittermail

423