87897
87897
Broodt

Met de granen van Toen

Broodt, met de granen van toen. Dit Broodt bevat o.a. Spelt, Amaranth, Boekweit, Chia, Quinoa, Rogge, havervlokken, Lijnzaad en Zonnebloempitten. Heerlijk vol van smaak! Puur bereid met diverse 'oer' granen, een bron van eiwitten, vezels en rijk aan omega 3-vetzuren. Recept broodbakmachine: 250 gram mix, 250 gram tarwebloem, 300 ml. water, 8 gram gist. Recept handmatige bereiding: Meng alle ingrediënten (gebruik hierbij 15 gram gist) en kneed het 20 minuten tot een mooi deeg. Laat het deeg ca. 45 minuten afgedekt rijzen. Vervolgens het deeg plat drukken, doorslaan, kneden en opbollen. Doe het deeg in de vorm en laat het nogmaals 30 minuten rijzen. Bak het brood ca. 25-30 minuten op 210 graden (heteluchtoven 200 graden). Kleine broodjes ca. 8-10 minuten afbakken op 200 graden (heteluchtoven 190 graden).
€ 4,99 per 1 kilo
PLAATS IN MANDJE
Beschikbaarheid: in vooraad
Populariteit:
2.3 | (3)
Waardeer dit product:
Deel dit product: facebooktwittermail

2319