772
772
Grieks Olijvenbrood 2
Grieks olijvenbrood
Grieks olijvenbrood

All in mix

Voor hartige knapperige witte broden met stukjes tomaat en zwarte olijven. Ook heerlijk bij soep of bij de borrel met brie of olijven. Recept broodmachine: 500 gram mix, 300 ml water. Recept handmatige bereiding: Meng de mix met het water en kneed het 20 minuten tot een mooi deeg. Laat het deeg 45 mimuten afgedekt rijzen op een warme plek. Druk het deeg plat, sla door, doorkneden en opbollen. Doe het deeg in een bakvorm of maak kleine broodjes. Laat het nogmaals 30 minuten rijzen. Evt.bovenkant decoreren met zadenmix..Bak het brood ca. 30 minuten op 220 graden (heteluchtoven 210 graden). Kleine broodjes ca. 8-10 minuten bakken op 210 graden (heteluchtoven 200 graden).
€ 3,99 per 500 gram
PLAATS IN MANDJE
Beschikbaarheid: in vooraad
Populariteit:
4.0 | (4)
Waardeer dit product:
Deel dit product: facebooktwitterpintrestmail

2316